Om mig

porträtt

Jag har i hela mitt liv ägnat mig åt olika former av konsthantverk. Vävde i många år allt från gardiner, plädar och bildvävar oftast  i garn som jag själv växtfärgat. Målade på allt som kom i min väg, väggar i barnens rum, stenar och krukor mm.
Givetvis har det även i mitt jobb som kommunikation – och IT-ansvarig på Asta- och Allergiförbundet varit mycket bildhantering. Då mer i form av att hitta rätt bilder till tryck- och utställningsmaterial samt i formgivning av webbplatser.

Akvarell provade jag första gången hösten 2009.
Jag fick färger,papper,  penslar och en helgkurs i present och efter denna helg har mina akvarellfärger knappt hunnit torka mellan målartillfällena. Att måla akvarell är för mig ett sätt att hämta kraft och ge både kropp och själ den vila som så väl behövs. Jag älskar att prova olika former av akvarellteknik och försöker hitta mitt eget sätt att uttrycka mig.

Vid ett tillfälle när jag satt och målade kom mina själfulla varelser som jag döpt till AquaSouls in i mitt liv och dessa figurer har efter det följt med mig.

I mitt galleri kommer du att se att jag har flera olika motiv som jag gärna återkommer till.
Du kan även följa mig och mitt skapande på Facebook.

Jag är medlem i Nordiska akvarellsällskapet och i Roslagsmålarna.

AS mörka